(Szürke hétköznapok némi szőrrel)

1.
Az emberek szőre időről időre eltömíti a lefolyót. Nem a haj, hanem a fanszőrzet a fő ludas.

2.
Egy reggel sikítva rohant ki a szomszédasszonyom a gangra. Kiderült, hogy az ura aznap meghagyta a bajuszát.

3.
Nehéznek képzelem a szőrömet. Gyantázás után mindig kedvem támad megméreckedni.

4.
Ismerek egy férfit, aki abból tartja el a családját, hogy derékig növeszti dús, sötétbarna, hullámos haját, majd eladja parókának vagy vadriasztónak, mert a vadak félnek az emberi hajtól. A mellkasszőrzetén még gondolkodik.

5.
Egy másik férfinek egyszer kinőtt egy szőrszál a mellkasán. Itt nem volt min gondolkodni, ment és megmutatta a haverjainak.

6.
A lányok körben ültek, csak a kislámpa égett, és azon vitatkoztak, hogy szakállasnak lenne rosszabb lenni vagy kopasznak.

7.
Akinek van, az kiszedeti, akinek nincs, az rajzol. Nézd, anya, bohóc! Kisfiam, ne mutogass a nénire!

8.
A gyerek az anyja ölében ült, a sok felnőtt nyári ruhában kapaszkodott körülöttük. Végállomástól végállomásig utaztak, és a gyerek végállomástól végállomásig a hónaljszőröket nézte. Még felnőtt korában is emlékezett minden egyes pamacsra.

9.
Látszólag szenvedélyesen csókolóztak, de valójában zavarta őket az a szőrszál. Már többször kidugták a nyelvüket, hogy levegyék róla, de valahogy nem sikerült. Most próbáltak nem venni róla tudomást.

10.
Mindig kicsordult a könnye, amikor az orrából is szemöldökcsipesszel próbálta.

11.
Az a keskeny sáv, attól én teljesen kész vagyok, mondta az egyik. Tényleg, sóhajtott a másik elmerengve. Csak jóval később derült ki, hogy ugyanarra az alhasra gondoltak, de nem lett belőle baj.

12.
A szempilláim egy hónap alatt teljesen lecserélődnek. Ha mindet elkapnám, rájuk fújnék, és bedobnám őket a blúzomba, egész más lenne minden.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése