(Vízóra)

Kiss Béla: Akik Jézusnak vagy Napóleonnak képzelik magukat, azok soha nem hiszik magukat Kiss Béla vízóra-leolvasónak, hanem jelentős személyeknek, akik változtattak a világ menetén, és most Napóleon az ő testükben reinkarnálódott. Küldetéstudatos emberek, akik nagyon meg akarnak valósítani valamit, és közben felerősödik bennük, hogy ők tulajdonképpen Napóleonok. Szerencsére kevés embert ér ez a sorscsapás, ez valójában egy ritka pszichiátriai kórkép.
Napóleon: Igen-igen, kétségtelenül ritka. Mert a tömegek nem annyira Napóleonnak és Jézus Krisztusnak, mint inkább Kiss Béla vízóra-leolvasónak képzelik magukat. Pont ez teszi lehetővé, hogy az elenyésző kisebbséget képező jézusokból és napóleonokból olykor valóban Jézus és Napóleon váljék.
Jézus: Bizony-bizony mondom nektek, nem elég erős a fantáziátok. Ugyanis könnyebb Kiss Bélának vízóra-leolvasóként élnie le az életét, mint a vízóra-leolvasónak eljutnia odáig, hogy ő valójában Kiss Béla. Akinek olyan erős a hite közületek, hogy akár vízóra-leolvasóként is hiszi, hogy ő Kiss Béla (születési hely és idő, anyja neve), annak képében fog eljönni a Messiás. Jaja, már megint. Mert nem lehet megunni, ez az, amit nem lehet megunni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése